Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Tratarea tuturor tipurilor de cancer


Teste genetice personalizate

Testele genetice, care sunt efectuate pentru diagnosticarea, monitorizarea, estimarea prognosticului si determinarea medicatiei corecte pentru boli oncologice, sunt efectuate in zilele noastre in maniera personalizata. Tulburarile care cauzeaza cancer in gene, cum ar fi mutatii genetice, crestere, deletii si translocatii de gene pot fi diagnosticate prin teste genetice.
Citeste mai mult...

RMN pentru intregul corp

RMN pentru intregul corp este cea mai detaliata metoda de examinare care ofera scanare completa a corpului pacientilor intr-o singura sedinta. Spre deosebire de PET/CT, sistemul locomotor, tumorile cerebrale, tumorile osoase sau metastazele tumorilor pot fi diagnosticate cu precizie ridicata.
Citeste mai mult...

Chirurgia Robotica Da Vinci

Metoda de Chirurgie Robotica Da Vinci, un produs de inalta tehnologie, este folosit in conditii de siguranta mai ales in chirurgie gineco-oncologica si uro-oncologica si alte ramuri, cum ar fi chirurgie cardiaca, chirurgie toracica, urologie, chirurgie generala si ginecologie.
Citeste mai mult...

Centrul Gamma Knife

Chirurgia Gamma Knife ("Cutit Gamma") este o metoda utilizata pentru tratatrea unor obiective specifice in creier cum ar fi tumori sau probleme ale vaselor. Medicul nu face nicio taietura in cadrul acestei metode.
Citeste mai mult...

Nutritie si Cancer

Cancerul este o reproducere necontrolata a celulelor. Alegerea gresita a nutrientilor, malnutritia, obezitatea si activitatea fizica insuficienta pot fi enumerate printre factorii care cauzeaza cancerul legat de nutritie.
Citeste mai mult...