Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Transplant de rinichi
Rata de succes în urmărirea pe termen lung

Rata de succes pe termen lung este cel mai bun indicator pentru evaluarea unui centru de transplant. Evaluarea eficientă a pacientului inainte de transplant este primul pas către succes. Estimarea riscurilor medicale concomitente și imunologice în evaluarea pacientului înainte de transplant previne rezultatele nedorite. Al doilea pas este reprezentat de o echipă chirurgicală cu experiență care efectuează tehnici chirurgicale avansate. Rata noastră de succes post-chirurgical este de 99,8%. Un an de supravietuire este de 97,4%. Rata de succes de cinci ani reprezintă 90%. Am dovedit că avem rata de succes similară cu cele mai avansate centre de transplant de rinichi din întreaga lume.

Prioritate: Siguranţa Donatorului

Siguranța a donatorului este cel mai important factor în transplantul cu donatori vii. Donatorul este evaluat în detaliu. Analizele de sânge, examinările radiologice și evaluarea de către specialiști, precum nefrologi, cardiologi și pneumologi, reprezintă pași importanți pentru a decide dacă un donator este suficient de sănătos pentru a oferi sau nu darul vieţii. Tehnica noastră chirurgicală specială permite o intervenţie chirurgicală mai sigură pentru donatori. Perioada de spitalizare post-operatorie este de 2-3 zile pentru donatori. De asemenea, asigurăm monitorizarea donatorilor.

DURERI MINIME SI 3 ZILE DE SPITALIZARE. ESTE MAI UŞOR SĂ IEI DECIZIA DE A DONA UN RINICHI UNEI PERSOANE DRAGI CU AJUTORUL TEHNICII NOASTRE CHIRURGICALE ENDOSCOPICE.

Nefrectomia Retroperitonoscopică a Donatorului permite tehnica minim invazivă cu nivel de siguranţă crescut pentru donator.

Nefrectomia laparoscopică a donatorului a devenit standardul de aur pentru o nefrectomie a unui donator viu, deoarece aceasta duce la o convalescenţă scurtă şi creşterea calităţii vieţii. Totuşi, siguranţa intra-operativă a fost dezbătută, întrucât accesul în peritoneu poate cauza complicaţii. Prin abordarea retroperitoneală există mai puţine şanse de a răni organele intraabdominale, deoarece peritoneul nu este deschis. Nefrectomia retro-peritoneoscopică asistată manual a donatorului este o abordare alternativă, care combină siguranţa chirurgiei ghidate de mână cu beneficiile tehnicilor endoscopice şi accesul retroperitoneal. Am început să efectuăm nefrectomie retro-peritonoscopică a donatorilor în 2009. Avem peste 400 de cazuri, fără complicaţii majore. Am prezentat experiența noastră chirurgicală la reuniuni internaționale în Statele Unite ale Americii și Europa.

Cel mai modern laborator de tipizare tisulară din Turcia

Laboratorul de Tipizare Tisulară din Spitalul Florence Nightingale deserveşte multe centre de transplant renal, de ficat și măduva osoasă din regiune, precum și în Turcia. Studiile avansate efectuate în Laboratorul de Tipizare Tisulară au o mare contribuţie la succesul nostru. Suntem capabili să se ne ocupăm de beneficiari cu mare sensibilitate a rinichilor întrucât avem un suport excelent prin monitorizarea antigenilor specifici pentru donator şi stabilirea antigenilor specifici ai donatorului. Laboratorul nostru modern de Tipizare Tisulară este suportul major în evaluarea imunologică pre-transplant și post-transplant.

Transplant renal pediatric

Există multe cauze de Insuficienţă renală cronică la copii, dar aceste cauze sunt destul de diferite de cele ale adulților.

Comune cauze ale insuficienţei renale la copii sunt malformatii congenitale ale rinichilor sau ale tractului urinar, boli genetice / ereditare sau boli dobândite târziu în copilărie, de obicei, datorită anumitor anomalii ale sistemului imunitar . În ceea ce priveşte etapele de evoluţiei insuficienţei renale, copiii vor necesita diferite medicamente pentru a rămâne sănătoși și pentru a prelungi durata de viață a rinichilor. În cazul copiilor cu evoluţie moderată până la severă în insuficienţa renală până la stadiul final al bolii renale (BRST), atunci ei vor avea nevoie de dializă şi, eventual, un transplant de rinichi. Dializa şi transplantul sunt de obicei necesare în cazul în care funcția renală este semnificativ scăzută. În cazul copiilor, dializa este considerată a fi mai mult de o soluţie temporară până la când un transplant de rinichi este disponibil.. Pentru cei mai mulți, deși nu pentru toți copiii, transplantul oferă o calitate mai bună a vieții pe termen lung, o creștere mai bună și mai puține restricții în stilul de viață. Unii copii sunt transplantaţi înainte de a avea nevoie de dializă. Acest lucru este cunoscut sub numele de transplant preventiv. Unii copii nu sunt candidaţi pentru transplant din cauza altor afecţiuni medicale. Contactați-ne pentru a discuta despre posibilitatea unui transplantul în cazul copilului dumneavoastră.

Donare cu perechi de donatori

Centrul de Transplant Renal Florence Nightingale face schimburi de rinichi de la perechi de donatori de mulţi ani. Un schimb de rinichi de la pereche de donatori, de asemenea, cunoscut sub numele de "schimb de rinichi", apare atunci cand un donator viu de rinichi este incompatibil cu beneficiarul, făcând schimb de rinichi cu o altă pereche donator / beneficiar. Acest transplant cu donare de rinichi în pereche permite ca doi beneficiari incompatibili să primească rinichii sănătoşi, mai compatibili. Toate perechile donator / beneficiar eligibile medical pot participa la programul de schimb de rinichi.

Centrul Modern de Acces Vascular

Accesul vascular este vital pentru pacienții hemodializați.Suntem un centru de referință pentru acces vascular în regiune. Profesor Doctor Baris Akin conduce Programul de Transplant Renal, precum și centrul de acces vascular care efectuează 60-70 de cazuri de acces pe lună. Efectuăm fistula arteriovenoasă (AV), Amplasarea Grefei AV precum și examinarea acestora. Remedierea accesului disfuncțional și remedierea rapidă a accesului trombozat pentru a preveni o plasare temporară de cateter sunt preocupările majore ale centrului nostru. Toți pacienții sunt evaluaţi prin ecografie Doppler pentru cartografierea vaselor de sânge înainte de operație. Prin urmare, opţiunea unui acces vascular este planificată inainte de operaţie.