Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Transplant de par


Transplantul de par FUE este o procedura de transplant de par rapida, cu risc scazut, bine testata.

Chirurgii nostri esteticieni foarte experimentati, certificati la nivel european, vor utiliza cele mai noi tehnici FUE pentru a va reda parul in centrul nostru de specializat in transplant de par situat in Grupul de Spitale Florence, Istanbul, Turcia.

Ce este transplantul de par FUE?

Extractia de Unitati Foliculare (Follicular Unit Extraction - FUE) este o metoda care consta in a lua par donator dintr-o zona a scalpului cu par sanatos si transplantarea acestuia intr-o zona fara sau afectata de calvitie. "Unitatile foliculare" se refera la grupuri mici de foliculi de par utilizate in procedura de transplant.

Functioneaza Transplantul de Par FUE ?

Da! Chiar functioneaza foarte bine, desi nu uitati ca rezultatele vor varia (vezi mai jos) si necesita timp (pana la un an) pentru a se dezvolta pe deplin.

Care sunt rezultatele Transpantului de Par FUE?

Rezultatele FUE sunt foarte bune. Ţineti minte ca un transplant de par de succes necesita pur si simplu sa fie suficient par sanatos disponibil in alta parte a scalpului sau pe corp. De obicei, parul din spatele si din partile laterale ale scalpului este ideal, adesea fiind mai gros si mai dens. Desi pot fi aduse imbunatatiri chiar si cu o zona donatoare limitata, in general - cu cat mai mult par aveti la ceafa si in partile laterale, cu atat vor fi mai bune rezultatele FUE.