Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Spitale Florence Nightingale


Istanbul- Hospital

Al cincilea spital deschis de grupul Florence Nightingale in Turcia se intinde pe o suprafata de 50254 m2 in centrul orasului Istanbul. Constructia este una de tip "smart hospital", a primit prima certificare "Green Hospital Building" din partea institutului TUV Hessen. Heliportul a fost conceput special pentru transportul medicalizat aerian cu helicopter si se afla la numai 90 de minute de zbor de Bucuresti.

Sisli - Hospital

Spitalul Sisli Florence Nightingale are 12 sali de operatii moderne cu 300 de paturi pe o suprafata totala de 35.000 m2. Spitalul a fost deschis initial cu sectiile de Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara in anul 1989 iar in prezent se pot efectua Transplanturi de inima, ficat, rinichi sau maduva si sunt operationale sectiile de Chirurgie Ortopedica, Chirurgie Spinala si Neurochirurgie cat si Radiologie Interventionala, Chirurgie Ggenerala si ORL.De asemenea exista un serviciu 24/7 pentru accidente in cadrul departamentului de Urgente.

Gayrettepe - Hospital

Pacientii nostri internationali sunt primiti in special in acest spital care ofera 100 camere private impartite in trei categorii, cu paturi ergonomice si ortopedice, TV Satelit, telefon, baie privata cat si un sistem telefonic pentru ingrijiri medicale si de room service. Centrele de excelenta ale acestui spital sunt: Comprehensive Cancer Center, Centrul pentru Reconstructie Plastica, Centrul de Ginecologie si FIV (fertilizare in vitro), Centrul de Urologie, imagistica PET-CT, imagistica PET MRI.

Kadikoi - Hospital

Spitalul ofera 75 de camere private cu TV Satelit, telefon, baie privata, cat si un sistem telefonic pentru ingrijiri medicale si de room service. Centrele de excelenta ale acestui spital sunt:  Centrul pentru Cardiologie si Chirurgie Cardiovasculara, Centrul de Chirurgie Plastica si Reconstructiva & Transplant de Par, Obstetrica si Ginecologie

Gokturk - Medical Center

Primul spital deschis in Turcia de catre grupul FLORENCE NIGHTINGALE are un departament special ambulator dar ofera si 20 de paturi pentru tratament si interventii chirurgicale. Domeniile de excelenta se restrang catre urmatoarele specializari: Boli Interne, Obstetrica si Ginecologie, Fizioterapie si Reabilitare, Ortopedie, Stomatologie, Nutritie si Dieta.