Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

PET-RMN, Diagnosticare eficienta cu o singura scanare simultana!CE ESTE PET-RMN?

RMN (Imagistică prin Rezonanță Magnetică) este o metodă imagistică cu sensibilitate ridicată pentru detectarea cancerului. PET (Tomografie cu Emisie de Pozitroni) poate să diagnosticheze cancerul cu ajutorul radiotrasorilor tumorali specifici, îmbunătățind precizia în diagnosticarea cancerului. PET-RMN este un produs de înaltă tehnologie, în care detectoare PET de înaltă definiție sunt încorporate în dispozitive RMN cu câmp magnetic ridicat, de 3 Tesla, rezultând cel mai precis dispozitiv de imagistică pentru diagnosticarea cancerului.

Utilizarea simultană a RMN 3 Tesla şi detectoarelor PET: PET-RMN

Examinarea RMN a întregului corp şi achiziţionarea simultană a datelor PET pot fi realizate în cadrul unei singure investigaţii cu PET-RMN.

Combinarea contrastului de nivel înalt al ţesuturilor moi caracteristic RMN cu examinările RMN funcţionale şi semnalele moleculare provenite din achiziţia de date PET permite evaluarea multiparametrică a cancerului.

Achiziţia simultană a datelor de la detectoarele PET şi examinarea RMN necesită înaltă tehnologie. O examinare RMN de înaltă rezoluţie a întregului corp combinată cu achiziţia de date PET oferă un set de date volumetrice 3D care pot reprezenta tumori de dimensiuni mici de 5 mm.

Cu PET- RMN, diagnosticarea cancerului, stadializarea TNM şi evaluarea răspunsului la tratament se pot efectua într-o singură şedinţă.

Deşi PET-RMN se foloseşte în principal pentru imagistică oncologică, este utilizată, de asemenea, în imagistică cardiacă şi neurologică.

DE CE SĂ ALEGI PET-RMN?

√ Eficienţă energetică mai bună cu un singur sistem, o singură examinare
√ Nu implică deplasarea pacienţilor de la un cabinet de examinare la altul şi vizie multiple
√ MAI PUŢINE RADIAŢII, MAI MULTE INFORMAŢII
√ EXAMINARE COMPLETĂ A TUMORILOR ŞI ORGANELOR
√ FIABILITATE SPORITĂ A DIAGNOSTICĂRII TUMORALE
√ Imagistică simultană a morfologiei, funcţiilor şi metabolismului
√ EVALUARE PRECOCE A RĂSPUNSULUI LA TERAPIA TUMORALĂ
√ Reducerea timpului de examinare cu până la 50%* cu eficienţă crescută
√ Creşterea confortului pacientului cu examinări mai scurte şi mai puţineDescarca brosura