Florence Nightingale

☎ 0733.065.940 / 021.367.41.41
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Ultimele stiri


Centru de excelenta

Departamentul de Radiologie Interventionala din cadrul Group Florence Nightingale Hospitals a fost desemnat "centru de excelenta".


Prof. Dr. Yaman Tokat la "Dimineata de stiri" la Realitatea TV

Prof. Dr. Yaman Tokat, medic primar chirurgie generală și specialist în transplantul hepatic în cadrul Group Florence Nightingale Hospital, a vorbit despre evoluția procedurii de transplant hepatic și a răspuns celor mai importante întrebări privind această procedură medicală.

Prof. Dr. Tokat, are la activ peste 1500 de operații de transplant de ficat reușite în 20 de ani și mărturișește cu încredere: "suntem unii dintre pionierii transplantului hepatic, Turcia fiind pe locul 1 în lume în ceea ce privește transplantul de ficat". Dacă suferiți de o boală a ficatului, meritați cel mai bun tratament.

Urmariti inregistrarea emisunii:Group Florence Nightingale Hospital premiat pentru ''Cele mai inovative tehnici medicale ale unui Spital Turcesc''

În data de 25 mai, la Sala Palatului din București, a avut loc conferința considerată evenimentul medical al anului 2016 – Dr. Oz a dezbătut subiecte legate de Health & Lifestyle și a oferit sfaturi dedicate stilului sănătos de viață.

Mehmet Cengiz Oz este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului că a adus medicina complementară în fața publicului, iar Group Florence Nightingale Hospital a fost partener la conferința ''Take your life to the next level'' susținută de cel care este cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz.

Conferința a fost urmată de un eveniment dedicat exclusiv personalităților importante din lumea medicală din România, și anume Gala pentru excelență în sănătate, inovație și domenii conexe, unde însuși Dr Oz a acordat premiile.

Grupul de spitale Florence Nightingale din Istanbul a fost premiat în cadrul ceremoniei pentru ''Cele mai inovative tehnici medicale ale unui Spital Turcesc''. Fiecare titlu primit de Group Florence Nightingale Hospital este dovada muncii enorme depuse de medicii noștri în sălile de operație și nu numai, de aceea suntem onorați și totodată mândri de poziția de lider regional în domeniul sănătății.Premiul a fost înmânat de către Dr Oz echipei din Top Management din cadrul Group Florence Nightingale, Dr. Sinan Nazif Aran – COO și Prof. Dr. Ozgur Samilgil – Director Medical.


Dimineata de stiri la Realitatea TV

Prof. Dr. Fatih Atuğ, specialist urologie, prof. Dr. Cem Balcı, specialist radiolog și prof. Dr. Şefik İğdem, specialist radio-oncologie au vorbit, la Dimineata de stiri la Realitatea TV, despre cele mai noi tehnologii în lupta cu cancerul şi cele mai importante abordări chirurgicale în medicina robotică.

Urmariti inregistrarea emisunii:Unul dintre cei mai recunoscuți specialiști în chirurgia ficatului vine la Bucureşti

În cadrul conferinței "Second chance, cancerul poate fi invins", Prof. Dr. Yaman Tokat, care este și directorul departamentului de chirurgie generalムși transplant în cadrul spitalului Florence Nightingale din Istanbul, Turcia, va prezența alături de alți medici turci de renume, precum Prof. Dr. Alper Toker - șeful secției de chirugie toracicムal Florence Nightingale, experiență lor în tratarea unor patologii precum ciroza hepatică, cancer hepatic, cancer hepato-biliar, tumori de pancreas, alte afecțiuni hepato - biliare și pancreatice, dar și tumori pulmonare și mediastinale.

Citeste tot articolul pe REALITATEA.NET.


Istanbul Florence Nightingale Hospital - prima institutie medicala din Turcia care obtine acreditarea QHA Trent UK

Spitalul "Istanbul Florence Nightingale", parte din Grupul Florence Nightingale Hospitals, este primul furnizor de servicii medicale din Turcia care dupa aderarea la schema de acreditări Europene a obținut și acreditarea QHA Trent UK.

QHA Trent din UK este o schemă de acreditare independentă și integrativă destinată furnizorilor de servicii de sănătate, care vizează un sistem integrat de servicii de sănătate, punând accentul pe practicile bazate pe dovezi. Standardele QHA Trent, acreditate la rândul lor de Societatea Internațională pentru Calitate în Sănătate (ISQua) sunt valabile nu doar în Regatul Unit al Marii Britanii, ci în întreaga lume. Aceste standarde se constituie în două părți: una clinică și una administrativă și însumează 750 de pagini grupate în 18 capitole


Discutii despre Grupul FLORENCE NIGHTINGALE la Nasul TV

Dr. Sinan Aran, COO Florence Nightingale si Dl. Prof.Dr.Yaman TOKAT au fost invitatii lui Radu Moraru la Nasul TV

 

Grupul FLORENCE NIGHTINGALE castiga premiul pentru cel mai bun proiect in SANATATE in cadrul competitiei "The Sign of The City"

In cadrul competitiei "The Sign of The City" desfasurata la Istanbul pe 6 noiembrie premiul pentru cel mai bun proiect in SANATATE a fost acordat grupului FLORENCE NIGHTINGALE

La festivitate a fost prezent ministrul pentru dezvoltare si al mediului - Dl. Idris Gulluce si renumiti oameni de afaceri si investitori din Turcia.

Imagini de la eveniment:

"Sign of the city" award a fost inmanat de Dl. Aydin Dogan domnului Dr. Sinan Aran, COO Florence Nightingale Hospitals Grup.


FLORENCE NIGHTINGALE in Romania

FLORENCE NIGHTINGALE lanseaza alaturi de Asociatia Credem in Excelenta o pagina web dedicata pacientilor din Romania.

FLORENCE NIGHTINGALE a lansat alaturi de Asociatia Credem in Excelenta o pagina web dedicata pacientilor din Romania. Pagina web este o resursa folositoare pacientilor si rudelor acestora in cautarea unui diagnostic sau tratament. Interfata simpla si eficienta permite acestora sa obtina un raspuns in maximum 24 de ore de la momentul trimiterii documentatiei medicale si a istoricului medical.

"Ne bucuram sa lansam aceasta interfata in limba romana pentru a putea da cat mai multor pacienti posibilitatea sa se informeze, sa se programeze pentru teste suplimentare sau sa primeasca gratuit o opinie medicala avizata din partea profesorilor FLORENCE NIGHTINGALE. In fiecare tara in care activam incercam si reusim sa vorbim aceeasi limba cu cea a pacientilor nostri", a declarat Dr. Defne Gürünlü - FLORENCE NIGHTINGALE