Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Centrul de Chirurgie Cardiovasculara


Rezultatele auditate ale unui centru sunt foarte importante pentru a demonstra succesul centrului respectiv. Centrul nostru este la acelasi nivel cu cele mai bune 10 spitalele din Statele Unite ale Americii in ceea ce priveste rata de infectii si complicatii. Rata mortalitatii este sub 1%.

Afilieri:

OLV Hospital Aalst Belgium
Columbia Presypterian New York
Mount Sinai NY
Institutul Inimii Texas, Texas
Centrul de Excelenta in Chirurgie Cardiaca Medtronic Inc.

Citeste mai mult

Chirurgie Cardiovasculara

In boala coronariana sunt afectate vasele (arterele) care alimenteaza miocardul pe suprafata inimii cu necesarul de oxigen si substante nutritive.
Citeste mai mult

Bypass Coronarian

Bypass-ul arterelor coronare este o operatie pe cord deschis in care arterele sau venele din alte regiuni ale corpului pacientului sunt altoite la arterele coronare pentru a ocoli ingustarea si pentru a imbunatati aportul de sange in circulatia coronariana.
Citeste mai mult...

Chirurgie cardiaca robotizata

Multe interventii chirurgicale cardiace au fost efectuate fara a deschide cutia toracica in centrul nostru incepand cu anul 2000. Pana in prezent, 1014 pacienti au fost operati prin aceasta metoda (minim invaziva).
Citeste mai mult...

Tratamentul Bolilor Cardiovasculare

In caz de stenoza severa si/sau obstructionare a arterelor coronare, este recomandata o angioplastie cu balon, daca este cazul, in aceeasi sesiune sau ulterior.
Citeste mai mult

Chirurgie Vasculara

Chirurgia vasculara nu include doar bolile vaselor cardiace, ci si afectiunile altor vene si artere. Bolile vasculare cresc treptat o data cu cresterea varstei medii. Citeste mai mult

Centrul de Transplant de Inima

Spitalul pentru Transplant de Inima si Centrul pentru Inima Artificiala Florence Nightingale din Şisli (MCS) este acreditat de Societatea Internationala de Transplant de Inima si Plamani (ISHLT) primul centru din Turcia acceptate oficial de...
Citeste mai mult...