Florence Nightingale

☎ 0733.065.940
Grupul Florence Nightingale Hospitals transmite sincere condoleante familiilor afectate de tragedia de vineri seara. Sincere condoleante si orasului Bucuresti.

Afectiuni cardiace copii


Centrul de Diagnosticare si Tratament pentru Boli de Inima la Copii

Centrul nostru de Diagnosticare si Tratament pentru Boli de Inima la Copii va ofera servicii printr-o echipa experimentata si entuziasta. In afara de directorii Prof. Dr. Yalım Yalçın si Chirurgul Bülent Polat, ceilalti membri sunt Cardiolog Pediatru Prof. Conf. Univ. Dr. Cenap Zeybek, Chirurgul cardiovascular Dr. Özgür Yıldırım, Anestezist Cardiologie Dr. Sinem Bahar Çelebi, si Medic Pediatru Curant Günay Cantürk.

In centrul nostru sunt tratate orice afectiuni cardiace la copii de pana la 18 ani, inclusiv fetusi. In plus, adultii cu boli cardiace congenitale sunt monitorizati si tratati de catre echipa noastra. Obstetricianul efectueaza ecocardiografie fetala pentru fetusii cu o suspicini de boli cardiace congenitale, monitorizeaza acesti fetusi si face interventii in pantece atunci cand este necesar. Echipa se asigura ca fetusii care au fost diagnosticati cu o boala de inima congenitala au conditii optime la nastere si in perioada postpartum. Sunt efectuate toate evaluarile pentru diagnosticare langa patul pacientului in unitatile de terapie intensiva si se incep imediat tratamentele necesare.

Operatiile de angiografie sunt efectuate cu succes in unitatea noastra de angiografie pentru pacientii de la pediatrie, inclusiv nou-nascuti. Aceste operații pot fi in scopuri de diagnosticare sau tratament. In prezent, 4514 pacienti pediatrici au fost supusi unui cateterism cardiac si angiografie in centrul nostru. Dintre acesti pacienti, aproximativ 2804 sunt pentru proceduri terapeutice. Astfel de operații includ inchiderea orificiilor din inima, care sunt numite ASD (defect septal atrial ) și VSD (defect septal ventricular), repararea stenozei folosind un balon, extinderea stenozei din vene majore, folosind un balon sau un stent, și inchiderea spațiilor dintre vene care provoaca extenuare cardiaca. Toate procedurile terapeutice efectuate in prezent in lume sunt aplicate cu succes in centrul nostru.

Cazurile care necesita operatie sunt evaluate de catre consiliului chirurgical pentru a planifica cea mai potrivita procedura si stabileste metodele pentru o aplicare fara probleme. In perioada post-operatorie, precum si in timpul si dupa perioada de monitorizare din unitatea de terapie intensiva, chirurgii, anestezistii si specialistii in cardiologia pediatrica lucreaza in echipa. 4311 copii au fost supusi unei interventii chirurgicale cardiace pana in prezent in centrul nostru.

Obiectivul nostru este de a oferi copiilor care sufera de boli de inima facilitati de diagnosticare si tratament de un standard ridicat, de a pregati cardiologi pediatrici bine instruiti si cu experienta, chirurgi specializati in chirurgia cardiaca congenitala, anestezisti cu experienta in boli de inima si pediatri, si sa contribuie la dezvoltarea stiintifica nationala.